Известие

Collapse
No announcement yet.

Чип на Gtv 1.8ТS !!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чип на Gtv 1.8ТS !!!!!!

Колко ще струва и какъв ще е ефекта? И при кой да го сложим по възможност някъде в Източна България ??? Мерси на всички предварително!
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

по принцип чипосването на бензинови двигатели има много по-малък ефект от чипосването на дизели освен ако не е турбо мотор. ще ти качи максимално 6-10 коня, но не вярвам да го усетиш осезаемо. аз бих те насочил при Бобо в София.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Абе и аз това му разправям на Гошето ама... нещо друго може ли да се направи за качване на мощността
      sigpic

Comment

Термо ленти на генерацията. Поне така съм чувал!
        "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
        sigpic

Comment

И какво точно е това?
          sigpic

Comment

едно такова като станьол/алуминиево фолио... на разните там субарута и бегачки от ВРЦ ги има от до по генерацията
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Не съм много запознат но си нмисля че се прилага най вече при турбо автомобилите защото там има по голяма площ на аспуси и горещи части на турбината които са нагорещени и топлоотдават , така се повишава температурата в коща на двигателя а филтъра смуче въздух от коша на двигателя и и мкулера на въздуха е там така че обвиват тръбите за да не нагряват излищно въздуха в коша
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Working...
              X